Alla inlägg under februari 2011

Bvc

Av Lisa - 18 februari 2011 13:07

Idag har vi varit på bvc igen :) Det var riktigt roligt att gå dit och få veta hur mycket han vägde, men han var lite busig :P När jag skulle ta av honom blöjan så bajsade han lite så det kom på min hand :P men inte så mycket som tur var (för ett par dagar sen sprutlakerade han hela min mage XP) sen när vi hade vägt och mätt honom skulle jag sätta på honom en ny blöja och tror ni inte han kissar då?! Min lilla busunge ^^ 
Sen försökte bvc-tanten få honom att följa ett föremål med blicken men det ville inte Dexter :P han lurade henne flera gånger så hon trodde att han tittade på leksaken och sen visade det sig att han tittade på lampan :P men tillslut tänkte han väl att han skulle vara snäll mot henne så då tittade han på leksaksen och följde efter med blicken, sen tittade han henne rakt i ögonen och log ett jätteleende :D
Så vi skrev upp att han ger svarsleenden också fast det inte är någonting man kollar förrens vid 2 månaders kontrollen :) Sen fick han mycket berömm för att han ligger och pratar så mycket också ^^

Iaf så väger han nu mera 4170g, är 55cm lång och har ett huvudomfång på 38cm :)

Daniel skulle ha följt med idag som vanligt egentligen men han fick hålla sig hemma efter som att han är sjuk :( Han är riktigt förkyld och har feber så jag tycker lite synd om honom och hoppas riktigt hårt att jag och Dexter slipper bli sjuka :P Han och Melker följde iaf med mig en bit på vägen till bvc :)
//Lisa

Av Lisa - 16 februari 2011 16:42

Usch idag har jag inte haft lust att göra någonting egentligen =/
Jag har iaf äntligen tagit tag i att försäkra Dexter så det är iaf fixat nu och sen byggde jag ihop spjälsängen och ställde den på plats. Fast jag ska ha kvar vaggan ett tag också utifall han skulle behöva bli vaggad för att somna på natten ^^

När jag endå var inne i sovrummet och härjade så plockade jag undan lite snabbt och dammsög golvet så det iaf ser lite bättre ut där :)


Nu ska jag sitta framför datorn och ta mig en apelsin eller två och så får vi se om jag får ork till att göra något annat sen. Jag längtar tills nästa månad någon gång när det är dags för del 2 av hemlisen ^^ men det känns väldigt långt tills dess =/
//Lisa

Av Lisa - 15 februari 2011 21:57

Idag gick jag upp tidigare än vad jag brukar för jag fick för mig att det var idag vi skulle till bvc, men det var det ju inte. Det är inte förrens på fredag. Men det var skönt att gå upp tidigt för en gångs skull så för mig gjorde det inget :)

Idag stod jag på crosstrainen ett tag igen och jag kan ju säga att min kondition inte är den bästa men jag hoppas att det ändrar sig snart! :)
Jag har tydligen blivit smalare för Daniel påpekade det igår och idag när hans mamma och lillebror kom hit så tyckte hon också att jag hade blivit smalare. Vilket ju är trevligt att höra men jag kan ju inte påstå att jag ser det själv än :P Men det är alltid kul att höra :)
Iaf så hade dom med sig semlor och bjöd på och vi i våran tur bjöd på cupcakes från igår.

Nirvana var förbi här ett par timmar också och det var jätte kul att ses igen, det var såååå länge sen! Dexter verkade iaf tycka väldigt bra om henne och gav henne ett av sina charmiga leenden när hon  hade kameran framme så den bilden ser jag fram emot att få sen ^^

Jag funderar på om jag ska ställa mig på crosstrainen igen efter som att jag har ätit både semla och cupcakes idag men jag vet inte om jag orkar duscha igen :P annars får jag köra extra länge imorgon!
//Lisa

Av Lisa - 14 februari 2011 22:33

        

Av Lisa - 14 februari 2011 22:13

Gud vad det är skönt att ha det städat hemma! :) Nu ska jag bara ta itu med sovrummet och sen är allting i tipp topp^^
Sen ska jag nog gå igenom och rensa en massa saker här hemma som vi inte behöver och se vad vi kan sälja och vad vi ska slänga, sen ska jag fortsätta med alla kartongerna som står i klädkammaren och i förådet och se om man kan sälja av lite där också och skicka resten på tippen så att man får undan allt skit man inte vill ha :)

Idag var/är det ju alla hjärtans dag så jag bjöd över pappa och hans fru Ulla på lite fika vilket var jättetrevligt :) Jag bakade lite choklad cupcakes med chokladfrosting och så hade jag på lite hjärtformat strössel :)

Efter cupcaken så var jag ju tvungen att träna lite eftersom att jag inte gått någon ordentlig promenad idag och för att jag försöker att gå ner i vikt så jag kommer i mina gammla kläder igen, så jag ställde mig på crosstrainen och tittade på topmodel och i pauserna körde jag situps och armhävningar så nu känns det lite bättre :)
//Lisa

Av Lisa - 12 februari 2011 14:37

Igår fick jag jättefina röda tulpaner och chokladhjärtan av min älskling helt utan anledning <3


I natt hade jag verkligen svårt att somna, eller ja jag satt och pratade på msn med en av mina absolut bästa vänner till klockan var kanske 03:00-03:30 någon gång <3 Sen tittade jag på en film så jag somnade nog inte förrens när klockan var närmare 05:00 =/
Jag och Dexter sov inne i vardagsrummet i natt för jag ville att Daniel skulle vara utvilad när han skulle upp tidigt på morgonen idag och åka till någon stad (minns inte vilken) med sin pappa och sina bröder och köra folkrace :)
Klockan 05:50 väcker Daniel mig och säger att Dexter är hungrig. Han hade tydligen skrikit ett tag utan att jag hade vaknat :S Det har aldrig hänt förut!
Men jag antar att jag helt enkelt var för trött.
Dexter fick iaf äta lite och sen somnade vi båda två igen och när vi sen vaknade så hade älsklingen åkt iväg.

Då gick vi och bytte blöja, gick en promenad med Melker och sen gick vi alla tre och la oss och sov en timme till i sängen :P

När klockan var ungefär 10:00 så gick vi upp på riktigt och åt frukost och sen somnade Dexter igen i babysittern så då passade jag på att diska lite.
Sen rätt som det var så knackade det på dörren, och där stod morfar och bonusmormor Ulla och ville ha lite vatten :) så det fick dom så klart, och så fick dom även se Dexters otroligt söta leende för han har nämligen börjat le tillbaka nu när man pratar med honom ^^ Mammas lilla älskling <3


När pappa och Ulla hade gått så komma mamma och Anna förbi, Mamma hjälpte mig att diska klart och sen så städade vi köket, hallen och badrummet tillsammans medans Anna var ute på promenad tillsammans Med Dexter och Melker :)
Det var jätte skönt att få lite hjälp att städa när jag hade fått tummen ur och tagit tag i det så det känndes inte alls lika tugn när mamma var här och hjälpte till så tack för det mamma! :) <3

Nu ska jag fortsätta städa i vardagsrummet och sovrummet innan älsklingen kommer hem hade jag tänkt och så ska jag försöka få upp dom där nedrans gardinerna i vardagsrummet!
Längtar tills min älskling kommer hem så jag får krama honom <3
//Lisa

Av Lisa - 11 februari 2011 23:37

Vi kom faktiskt till västerås och Ikea säkert och jag tycker inte att det var så farligt på vägen som man hade hört :)
Melker lämnade vi av hos mamma så han skulle slippa sitta i bilen.
När vi kom fram så mötte vi upp tjejen som jag skulle köpa lite saker av (första delen av min hemlis^^) och sedan gick vi in på Ikea och åt köttbullar och potatismos innan vi gick in och började handla :) Vi köpte fyra mjuka klossar till Dexter och en mobil som vi ska hänga över skötbordet :) och sen fick Melker sin obligatoriska råtta, den här gången en brun :)

Dexter var jätteduktig hela tiden när vi var borta :) Först som han som en stock i bilen dit, sen sov han medans vi åt maten och sen vaknade han och låg och tittade ett tag innan han blev hungrig, så då bytte vi blöja och så fick han äta lite innan vi gick vidare. Men det var tydligen väldigt spännande att vara på Ikea för sen ville han inte sova mer och inte ville han ligga i våran provisoriska vagn (kundvagn med hans bilstol i :P) nej han skulle minsann ligga hos pappa och kika på allting  :)

När vi hade betalat allting så gick vi till paketinslagningsbordet och klädde på honom overallen och då var han tydligen jättetrött för han somnade medans jag höll på och bökade med honom :P och inte vaknade han till när jag lyfte upp honom och satte honom i bilstolen heller:P Sen sov han hela vägen hem igen :)
//Lisa

Av Lisa - 11 februari 2011 10:59

Usch för all den här snön! I vanliga fall har jag inget emot snö men just idag skulle det ha varit trevligt om det inte kom så mycket iaf. Vi ska ju till västerås och fixa med del 1 av hemlisen och sen till ikea.

Vi har velat fram och tillbaka mycket om vi ska åka eller inte och efter att ha kontaktat henne vi ska möta så har vi kommit fram till att vi ska åka, men VÄLDIGT försiktigt! Hon kunde nämligen inte förrens nästa månad annars =/
//Lisa

Ovido - Quiz & Flashcards