Direktlänk till inlägg 7 januari 2013
Du behöver kyckling, grädde, kycklingbulljong, purjolok, morot, paprika, körbärstomater.
Slanta purjoloken och moroten, skär paprikan i skivor, fräs i stekpannan tillsammans med vitlök och chiliflakes.
Häll upp på en tallrik tills vidare.
Skär kycklingen i skivor och stek i omgångar. Salta och peppra efter smak.
Lägg i all kyckling och slå på grädde och bulljong. Lägg på ett lock och låt koka på medelhög värme tills kycklingen nästan är klar, ca 20 min. Häll på dom frästa grönsakerna och körsbärs tomaterna och puttra några minuter till.
Servera till ris
Sonen har varit hemma och med feber och en gräslig hosta de senaste dagarna men han är nu äntligen feberfri som tur är för nu klättrar han bokstavligen på väggarna :P Själv har jag också varit förkyld i flera dagar och är fortfarande lite förky...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 | 29 |
30 | 31 |
||||||
|