Alla inlägg under februari 2013

Av Lisa - 22 februari 2013 10:22

Igår hämtade Jennie mig och så åkte vi ut till klubben tillsammans med Zigge, Nizze och Frazze :)

Vi åt chop chop, pratade och planerade en massa nu när det är vi som ska hålla i ungdomsgruppen tillsammans!
Det ska bli så himla roligt så jag kan inte ens beskriva det :D
         

Av Lisa - 21 februari 2013 08:13

Våran morgon
         

Av Lisa - 20 februari 2013 09:27

Enda sedan jag flyttade hemmifrån har jag velat odla grönsaker och örter på balkongen. I ettan hade jag jordgubbar, smultron och chili, i tvåan hade jag ingenting och förra sommaren här i trean hade jag inte heller någonting men nu är jag så fruktansvärt sugen på att sätta igång så det finns inte!

Det fullkomligt kliar i fingrarna och jag har nog minst 15 olika saker jag vill odla! Jag får nog dra ner det åtminstånde till hälften men iaf :P Jag ska försöka få Daniel lite intresserad av det också, eller ja iaf tillräckligt så jag kan få hans synpunkter på vad han helst vill äta :P

Sedan återstår bara att köpa frön och driva upp dom, fixa en massa krukor och sen ställ ut dom när våren/sommarne kommer ^^
Daniel kommer att förutom bygga trall på balkongen även få i uppdrag att bygga en hörnhylla som jag kan ställa krukor på :)

Av Lisa - 19 februari 2013 22:33

Idag har jag hunnit med många trevliga saker :)

Först så vaknade inte Dexter förrens vid tio över åtta så jag han både äta frukost och duscha innan jag fick liv i honom :) Sedan lämnade jag honom på dagis, tog bussen till stan och träffade gruppen på Tuna. När vi var klara där gick jag direkt vidare mötte upp Sara, Nina och lilla söta Dante så vi kunde åka till Tuna park och käka lunch tillsammans :)
Himla trevligt initiativ av Sara tycker jag :)


Senhar jag hämtat Dexter, varit med Sara en stund till och sen kom Simon för att hämta Dexter och mig på "order" av mamma som var sällskaps sjuk :P Så vi åkte dit, åt lite mat och Dexter fick testa på en massa av Melvins roliga saker. Vi gjorde bland annat en pärlplatta ihop (även om jag nog gjorde 80%), vi lekte med magneter och tittade på fiskarna.


Sedan kom Daniel och hämtade oss, vi handlade på Willys och efter det var det sängen för en liten herre.

Men se han ville inte alls sova. Först läste jag saga för honom och låg sedan bredvid honom i säkert 30 minuter innan jag trodde att han somnat. Jag smet tyst ut och allt var lugnt i ungefär 10 minuter. Sedan kom en liten trött kis ut och undrade varför jag inte kom tillbaka :P så det var bara att börja om från början :P

Efter ett tag gav jag upp hoppet och skickade in honom till Daniel som också skulle lägga sig. Där låg han nog till kl var närmare åtta eller så men sedan började han krångla och inte vilja somna.


Vi gjorde som så att han helt enkelt fick vara uppe med mig tills jag skulle gå och lägga mig.

Till en början hade han mig som klätterställning och försökte ställa sig på mina axlar (det är inte tillräckligt att sitta där) och sedan sprang han fram och tillbaka i soffan ett tag men efter en 40 minuter hamnade han i mitt knä iaf.
Resultatet kommer här <3

   

Av Lisa - 18 februari 2013 20:23

Nu har jag precis kommit hem från ett core-pass. Mitt första någonsin och det var faktiskt riktigt kul :)
Dom första 10 minuterna kände jag bara att jag ville hem för det var så fruktansvärt jobbigt men sedan kom jag in i det och då blev det riktigt roligt! Jag kan absolut tänka mig att köra det en gång till :)

Nu är jag lite lagom öm i magen, lår och armar och väntar på att bli serverad mat som min älskling har gjort <3

Av Lisa - 18 februari 2013 09:16

Oj oj oj så trött Dexter var i morse! Jag han duscha och äta frukost innan han behagade komma upp :P

Men ja så blir det ju när man vägrar somna på kvällen.
Jag känner iaf att jag han vra ganska så effektiv på morgonen innan vi behövde gå.

Jag gjorde iordning en ny resår i Dexters overall och så sydde jag fast knapparna ordentligt nere vid benen och fixade flärparna som håller fast skorna på plats. Allting gick under 30 min så vi han i tid till dagis som tur var :)


Väl på dagis så har dom äntligen satt igång skärmen som dom har  på väggen så jag och Dexter stod 5 minuter och tittade på bilder från när dom var ute och lekte i fredags :)

Av Lisa - 17 februari 2013 19:27

Idag är min första dag efter alla sjuk här hemma som jag ska träna igen! Jag har varit grymt taggad för det och verkligen längtat men just idag när jag ska börja har motivationen sinat... Dessutom har Dexter en sån där kväll när han inte alls vill somna ist för att somna inom 5 minuter som han har gjort dom senaste kvällarna.
Så det känns ganska negativt här borta men jag håller på och försöker hitta tillbaka till suget och har laddat upp med "aldrig mera fet" från 3:an som jag tycker är grymt motiverande, vatten och plockat fram träningskläderna så det blir nog träning här hemma snart iaf :)

Undertiden så roar jag mig med att koka en rot :P

Av Lisa - 16 februari 2013 23:57

Nu är jag så glad som jag bara kan bli efter en helkväll med Jennie och mina tre fina lurviga syskonbarn <3
Dessutom har vi två roliga "projekt" som är i planeringsfasen nu som ska bli så himla kul att sätta igång med :)
Här kommer några bilder från kvällen :)

Frazze föll lite för Daniel tror jag minsann^^

     

Ovido - Quiz & Flashcards