Alla inlägg under mars 2013

Av Lisa - 24 mars 2013 10:48

Dexter lekte så fint för sig själv inne på sitt rum. Trodde jag, när jag gick in för att kolla till honom fick jag se att han rivit sönder riddarborgen som han hade på väggen :(
Plus att han försökte klättra i garderoben så nu får han sitta och titta på Pettsson och Findus ett tag

Av Lisa - 24 mars 2013 08:37

Dexter kör lite morgon gymnastik.
I soffan.
På oss....
Upp på papas knä, HOPP, landa på mamma och pappa

Av Lisa - 23 mars 2013 20:59

Ja idag ringde klockan verkligen tidigt, redan kl 6 var det dags att gå upp och hinna duscha, äta frukost och sedan plocka i ordning det sista som ska med. Sedan lämnade vi Dexter hemma hos hans kusiner, åkte till mamma och så var Petter snäll och körde ner oss till loppisen så vi slapp släpa alla saker.

Väl på loppisen gick det faktiskt rikigt bra och framförallt var det väldigt roligt :)

Simon var en räddare i nöden och kom förbi med en kycklingsallas till oss <3

Vi sålde rätt mycket men köpte också rätt mycket :P

Daniel köpte en gamal bilbana som vi har suttit och lekt med ett par timmar här med Dexter och sedan lite till när han somnat :P    

Av Lisa - 22 mars 2013 20:30

Oj oj oj så mycket kläder och saker dexter har :O men nu ligger det äntligen på loppisbordet och inväntar rusningen imorgon bitti :)
Just nu ligger vi i soffan och tittar på gladiatorerna men jag tror jag ska passa på att ta en tidig kväll nu när Dexter sover hos sin mormor :)

Av Lisa - 22 mars 2013 13:18

Dexter och jag tog bussen ner till stan i morse och hade siktet inställt på banken. Vi hade en utbetalning med oss som vi ville ta ut men det gick inte för att daniel inte var med, trots att han hade skrivit en lapp och jag hade hans id med mig. Som tur var gick det att lösa på annat vis :).

När vi kom hem var det dags att äta lunch och nu ligger Dexter och sover middag och jag plockar med hans gamla kläder dom vi ska sälja på loppisen på lördag :)

Av Lisa - 21 mars 2013 23:07

ÄNTLIGEN somnade Dexter!
Han har varit rejält övertrött och inte alls velat sova...
Han har aldrig provicerat så mycket som han har gjort nu dom senaste timmarna. Han har sparkats, spottars, slagits och skrikit. Men nu sover han äntligen och allting är glömt och förlåtet, han är ju trotts allt vår stora lycka och ängel här i livet <3

Av Lisa - 21 mars 2013 17:04

Åh så skönt det var att få lite passning av Dexter så Daniel och jag kunde åka iväg och handla själva!
I nu läget har vi ingen bil för Daniel smällde med en annan bil i måndags och som tur var så var det ingen som skadade sig! Men bilen blev ganska förstörd så den är inlämmnad till en värkstad och vi inväntar besked från försäkringsbolaget.

Man skulle kunna tro att blåtiran kommer från smällen men i själva värket kommer den från våran kära son.

Av Lisa - 21 mars 2013 15:12

Imorse var Dexter riktigt rolig. Han fick en skål med havregryns gröt till frukost och åt så fint så jag tänkte att jag nog kunde smita på toa ett tag.
Men det kunde jag inte... När jag kom tillbaka hade han gröt i hela ansiktet, på magen, benen, armarna och enda upp på huvudet. Ja han hade till och med gröt på ryggen!
Förståligt nog så blev det en dusch efter den frukosten;)

Ovido - Quiz & Flashcards