Alla inlägg under april 2013

Av Lisa - 4 april 2013 10:13

Vi är ute i lekparken på vår gård. Dexter har hittat en lång pinne som han tar sönder isen med och jag sitter i solen och njuter av den och att Dexter är så glad :)

Av Lisa - 3 april 2013 15:30

Dexter och jag åt mellis på balkongen idag för första gången för i år :)

Av Lisa - 3 april 2013 13:16

Dexter fick vara hemma idag för han hade lite feber.

Så ist för att gå till dagis har han hjälpt mig att sortera, vika och lägga in tvätt (läs: hoppa och kräla genom tvätthögarna på sängen), vi har dammsugit, vattnat blommor och nu när han ligger och sover middag så har jag städat akvarierna :)

Vi ska försöka ta oss i kragen och gå ut i lekparken en stund också sen när han har vaknat igen :)

Av Lisa - 3 april 2013 11:12


 
 

Av Lisa - 3 april 2013 09:02

Igår kom mamma över och så hade hon med sig lunch till oss. Det var himla skönt att slippa laga något och mysigt att få lite sällskap appropå ingenting <3

Dexter och jag stannade i lekparken ett tag efter dagis innan vi gick in och åt mellis

Av Lisa - 2 april 2013 10:12

Jag vet inte vad som flög i Dexter idag. Vi hade en jätte mysig morgon och Dexter var på riktigt kram och pusshumör men sen när jag sa "dexter nu ska vi gå till dagis" så ändrades det helt. Ja skrek han glatt och sprang och gömde sig under köksbordet. Sedan spenderade jag säkert 10 min att försöka få fram honom där ifrån, ungen är ju hal som en ål när han vill.

Sen började han sparkas, slåss och skalla mig!:O jag höll fram vanten och bad honom stoppa i handen och han sätter fram fel hand hela tiden, jag byter vante och han byter hand och hela tiden skrattar gan och tycker att det är jätte kul... Efter en timmes tramsande fram och tillbaka från hans sida så kommer vi äntligen iväg till dagis, 30 min för sent...

Jag gick in en sväng på ica och köpte en påse godis för det tyckte jag att jag förtjänade.

Så här har både han och jag sätt ut nu på morgonen.

Av Lisa - 1 april 2013 15:22

Klockan 11 i morse gick Daniel, Dexter och jag ut på en promenad. Vi gick till ica, öb, nightmare outlet, djurmagazinet, underbara hem och sen öb en gång till innan vi gick hem :)
Jag fyndade små söta påskprydnader till halva priset på öb, Dexter fick nya snygga kalsonger och så köpte Daniel en akvariebok till mig :)
Jag har tittat på den här boken länge och nu gick jag faktiskt fram och bläddrade i den. När jag vände på den blev jag glatt överaskad, 99kr! Herregud tänkte jag det kan ju inte vara möjligt att jag ska ha sån tur :)
Sen går vi och betalar och då får jag veta att den inte alls kostar 99kr utan 299kr och att någon måste ha satt dit fel lapp eller bytt :/ men snälla som dom är fick jag boken för 99kr i alla fall :D

Ovido - Quiz & Flashcards