Alla inlägg den 22 februari 2013

Av Lisa - 22 februari 2013 21:27

Irriterande... får inte kameran att koppla in sig på datorn så det blir inga bilder förrens jag kommer hem.

Men iaf så mötte Dexter och jag upp Simon efter dagis och så tog vi bussen hem till mamma där vi har spenderat dagen och öven ska stanna över natten :)
Simon har agerat "lekmorbror" och Dexter har älskat varje sekund av det.
Vi åt tacos och så har vi tittat på film tillsammans. Hot fuzz blev det. Den var bra men inte riktigt vad jag hade väntat mig om man säger så :P


Mormor fick natta Dexter för mamma dög tydligen inte längre. Hon berättade att hon sa till Dexter "Lyssna, fiskarna sjunger en nattsaga" och Då hade Dexter blivit helt tyst och stilla för att kunna höra det så han somnade :P Hihi ibland får man ta till udda metoder för att få honom i säng men klockan var ju närmare 21 också så det var verkligen dags för honom att sova.

Nu ligger alla andra och sover så jag ska väl sitta här och roa mig vid datorn ett tag till innan jag också går och knyter mig :)

Av Lisa - 22 februari 2013 10:29

I morse vaknade jag första gången vid typ tjugo över fem, halv sex någon gång. Det var hemskt! Som tur var hade Daniel inte hunnit gå hemmifrån än så jag fick en liten puss och kram innan han gick fast jag nog mer såg ut som en zombie :P
När jag vaknade för andra gången så var kl sex, då gick jag upp och åt lite frukost innan jag väckte Dexter lite senare.
Idag var han så snabb och effektiv med att äta frukost och att klä på sig kläderna så då han vi leka lite på morgonen innan vi gick till dagis :)


Det första som slår mig när vi väl kommer till dagis är att det inte står en enda vagn där. I vanliga fall brukar det vara minst 3 st när vi kommer. Och när vi kom in så var det bra ett barn där! :O Jag kollade på närvaro listan och då fick jag se att det var två varn som var sjuka och hela 9 barn som är lediga! har jag missat något idag eller?        

Av Lisa - 22 februari 2013 10:22

Igår hämtade Jennie mig och så åkte vi ut till klubben tillsammans med Zigge, Nizze och Frazze :)

Vi åt chop chop, pratade och planerade en massa nu när det är vi som ska hålla i ungdomsgruppen tillsammans!
Det ska bli så himla roligt så jag kan inte ens beskriva det :D
         

Ovido - Quiz & Flashcards