Senaste inläggen

Av Lisa - 18 november 2013 10:14

Helt plötsligt hör jag hur toalocket smälls igen. Jag skyndar mig och får se Dexter gå ut från toan.
Jag frågar vad han gjorde och får till svar att han kissade, jag anar genast oråd och skyndar mig till soffan där han har suttit och tittat på cross de sista 30 minutrarna men där är det helt torrt. Jag ber Dexter att visa mig hur han gjorde och han springer raka vägen till toan, öppnar locket och pekar ner "Dexter kissade där" och mycket riktigt så hade han kissat på toaletten, helt själv och fast han var helt uppslukad av crossarna på tv <3
Nu har jag en mycket stolt son här hemma och han en stolt mamma

ANNONS
Av Lisa - 18 november 2013 08:57

I lördags åkte Daniel, jag, Bosse, Basse, Sandra och Fredrik till Stockholm, tele2 arena och tittade på Nitro circus. Det var riktigt häftigt att se på.

Igår åkte vi ut och körde lite cross. Petter och Melvin kom och körde något varv och vi upptäckte att Dexter är riktigt observant!
Dexter stod och låtsades burna varpå Sandra frågade om han körde som Basse och det gjorde han sa han.
Sedan frågade hon hur Fredrik körde.
Då pekade Han på sitt nyckelben och sa "fredrikgör illa sig" vilket ju är sant för sist Fredrik körde så bröt han nyckelbenet.
Sen frågade Sandra hur pappa körde och då sa Dexter "pappa kör sönder crossen" vilket också är sant för Daniels cross har varit sönder jätte länge :P
Sen frågade jag Dexter hur Sandra kör cross och då klev Dexter av sin cykel och ledde den precis son hon gjorde bara några minuter tidigare :P


Idag ville Dexter vara hemma med mig så vi tar en mysdag här hemma ist för att gå till dagis :)

ANNONS
Av Lisa - 15 november 2013 22:16

Ikväll var vi bjudna på middag till pappa och Ulla. Vi åt tacos och Dexter var till en början ganska svårmotiverad till att börja äta, han hade helt enkelt bestämt sig för att han inte var hungrig. Men efter ett tag så började han och morfar skoja med varandra och då började det slinka i både det ena och det andra i honom. Det skrattades och bubblades en himla massa på den sidan av bordet och rätt som det var så hade Dexter fått i sig en hel portion och dessutom ätit både paprika,tomat och oliver som han i vanliga fall brukar spotta it på en gång.

Dexter hjälpte morfar att duka av bordet. Ulla, jag och Daniel passade på att smyg äta lite godis som Ulla köpt speciellt för vår skull :)
Sedan lekte Dexter rövare i soffan med burkarna som han hade hämtat från skåpet i köket.

Det var en super glad och lite övertrött pojke som klättrade upp i sängen utan några problem alls och väntade på att få höra sin saga. Sedan tog det bara 5 minuter innan han snarkade gott :)

Av Lisa - 15 november 2013 12:47

Igår satte jag tillbaka kompostgallret på balkongen så idag när jag städade Labans bur på morgonen så fick han skutta runt en timme eller så.
Jag fick för mig att testa ett nytt bottenmaterial till hans bur så nu går han på en fleecefilt ist för på papperspellets.
Trotts att jag inte har gjort så mycket mer med honom än att ge mat och vatten så är han så himla social och nyfiken <3

Av Lisa - 15 november 2013 00:04

Daniel är allt bra snäll han <3
Idag följde han med mig till tandläkaren för att jag inte ville gå dit själv och jag redan missat en tid.
Det är inte det att jag är rädd för gå till tandläkaren men att inte veta vad dom tycker om mina tänder, om jag har skött mig eller inte tycker jag är jätte jobbig. Så därför var Daniel med som stöd fast det hade han egentligen inte behövt.
Dom tyckte att allting såg fint ut. Dom tog nya bilder, kollade tandköttet och tog bort lite tandsten. Inte en enda kommentar om att jag borde använda tandtråd eller borsta tänderna noggrannare!

Vi handlade lite lunch till mig och sedan åkte vi hem till mamma. Daniel sov och jag hjälpte Melvin med sin läxa och handlade med mamma :)

Eftermiddagen bestod av att hämta Dexter, skriva ut bilder och sen fira mamma som blev 45 år idag :)

Av Lisa - 13 november 2013 23:19

Efter några deppiga veckor så börjar det äntligen ljusna igen. Daniel har fått natt tjänst på sitt jobb vilket innebär att vi får ut lite mer pengar vid varje månads slut som så klart är väldigt välkommet och behövligt!
Jag har börjat fundera över julfirande, framtiden och en massa andra saker och det känns som att pusselbitarna i livet börjar falla på plats igen *peppar peppar*

Jag försöker att ta en dag i taget och se livet på den positiva sidan. Jag har faktiskt en massa skoj som händer i den närmsta framtiden.
Imorgon ska vi fira mamma som fyller år, på fredag ska vi till pappa och äta tacos och sen ska jag få fira en av mina absolut bästa vänner även om det dröjer lite till <3
Så ja jag hoppas framtiden blir lite ljusare nu.

Trotts att han driver mig till vansinne ibland så är han mitt solsken i livet.
Jag hoppas att han känner sig lika älskad av mig som jag känner mig av honom <3

Av Lisa - 11 november 2013 08:21

I lördags var jag på tjejkväll hos Nina, det var jätte trevligt som vanligt. Dessutom upptäckte jag hur gott det är med jordnötsringar :)

Igår åkte Dexter och Daniel iväg tidigt på morgonen och lämnade mig ensam större delen av dagen som jag spenderade med att läsa, skönt att få göra ingenting.
Daniel kom och hämtade mig och så köpte vi med oss en tårta hem till hans föräldrar.

När vi sedan hade gått och lagt oss för kvällen så ringer telefonen kl 22!
Det är Daniels chef som ringer och ursäktar sig så mycket och undrar om Daniel kan tänka sig att jobba natt.
Så helt plötsligt blev jag ensam i sängen hela natten och stackars Daniel som gick upp kl 7 i går morse kom inte hem förrens kl 5:30 idag.

Av Lisa - 9 november 2013 09:06

Daniel tyckte att det var länge sedan jag bloggade nu så tänkte att jag kunde skriva lite nu.
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, snart ska jag äta lite frukost, ge alla djuren frukost och efter det ta bussen ner till stan och fixa lite saker innan jag åker till mamma.
Kl 15 blir det mellis där så då kommer Dexter och Daniel också som är iväg och kör cross.

Igår firade Daniel och jag att vi har varit tillsammans i 4år och förlovade i 1år :) vi åt god mat och tittade på film tillsammans.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se