Alla inlägg under februari 2013

Av Lisa - 15 februari 2013 00:12

Här är några bilder från våran dag <3                          
Jag älskar mina fina killar över allting annat <3

Av Lisa - 14 februari 2013 09:27

När jag vaknade imorse så låg Dexter fortfarande och sov så jag passade på att gå på toaletten i fred för en gångs skull ^^

Sedan plockade jag fram och gjorde ordning frukosten innan jag gick in och väckte honom försiktigt. Fast han var väldigt trött sö han ville inte vakna. Då tog jag till pappas väckningsknep och trotts att jaginte har något sticksigt skägg så vaknade han på en gång :P Sedan gick vi upp, bytte blöja och satte oss i soffan framför en dokumentär om "pisk" (fiskar) och hade en liten mysfrukost tillsammans <3. Dexter satt i mitt knä hela tiden och ibland gned han sin panna mot min kind eller pussade mig på kinden med sin totalsmöriga mun. Fast än jag hatar att blir kladdig så hade vi det riktigt mysigt.



Sedan klädde vi på oss för att gå till dagis, jag lämnade honom, handlade det sista inför ikväll och sedan gick jag hem.

I trapphuset möter jag våran nya granne (som jag redan har glömt vad hon heter) och hennes hund Saga :D
Det var jätte trevligt och grannen berättade lite om Saga medan jag satt och gosade lite. Det behövdes verkligen och nu känner jag bara att jag vill kidnappa henne! <3 Så otroligt snäll och mild tik och leker som en valp fast hon är 8 år!^^

Av Lisa - 13 februari 2013 18:03

Efter dagis idag gick Dexter och jag in på ica och handlade lite till imorgon kväll :)

Eftersom att det är alla hjärtansdag då så ska vi ha lite extra mysigt tillsammans.
För ett par timmar sedan skickade jag iväg Daniel och Dexter så jag kan förbereda i fred utan nyfikna små näsor :P

Det har väl gått så där, Jag råkade koka torrt i ena kastrullen när jag pulade med något annat så det var nära på att bli förstört. Men jag lyckades rädda det mesta och det var bara att fortsätta :)

Nu står allting som är nästan färdigt på hyllan längst ner i kylskåpet och över ligger en kökshandduk som Daniel inte får kika under :P Vi får se om han är duktigare än vad jag brukar kunna vara ^^
Nu sitter jag här i soffan och funderar på när mina grabbar tänker komma hem. Jag har skrivit till dom på facebook för Dexter har gömt min mobil någonstans så jag inte kan hitta den =/

Av Lisa - 12 februari 2013 13:40

Imorse vaknade jag med ett ryck och kände på mig att vi hade försovit oss. Mycket riktigt så hade inte klockan ringt så det var vara att väcka Dexter och skynda sig att få i honom frukost och på med kläder.
Vi kom iaf i tid till dagis och sedan gick jag till bussen för att åka ner på stan.

jag spenderade 1,5 timme på Tuna med gruppen och det var faktiskt riktigt bra den här gången.
Efterår var jag precis slut och jag vet inte om det berodde på att det är lite jobbigt att vara där elelr om det bara är förkyldningen som ställer till det.

Det kan ju också vara att jag inte hann få i mig någon frukost i morse så jag svepte i mig en Nutrilett och tog en liten sväng inne på Åhlens innan jag åkte hem.


Nu har energin precis runnit ur mig så nu ska jag krypa ner i soffan med mitt täcke och kudde och hoppas på att Daniel och Dexter köper med sig en semla till mig. Det är så skönt att Daniel slutar så tidigt som han gör så han kan hämta Dexter när jag inte kan/orkar göra det själv :)

Av Lisa - 11 februari 2013 09:22

Det har blivit ganska mycket gnällande här på sista tiden men det är bara för att det är så sjukt irriterad att vara sjuk hela tiden. Just nu är det jag som är värst drabbad igen. Dexter är på dagis och är bara lite snuvig och Daniel har gått tillbaka till jobbet igen. Själv är jag hemma med feber och snuva... Jag vill ju bara börja träna igen.

Inte trodde jag att det skulle vara möjligt att jag skulle länkta och sakna att träna men det gör jag faktiskt :P

Jag får trösta mig med att jag iaf lyckats hitta en balans med mitt mat intag. Fast jag inte tränat på två veckor har jag ändå lyckats gå ner lite i vikt. Så jag hr fortfarande bara en massa gröna "pluppar" på mitt papper ^^ Grön = gått ner och röd = gått upp.


Nu sitter jag och roar mig me att läsa en blogg och längtar efter att det ska hända något i mitt liv. Ett jobb skulle inte sitta helt fel. Daniel har pratat om att han vill flytta till Västerås om ett par år och till en början sa jag blankt nej, men ju mer jag tänker på det börjar det faktiskt kännas lite lockande men att flytta till en ny stad. Det är nära till familj och vänner, bättre centrum + att IKEA ligger där :D

Av Lisa - 9 februari 2013 22:39

Idag har Dexter varit hemma hos mormor och Petter medan Daniel, jag och Simon varit på 70års firande.

Det bjöds på god mat och tårta :) Vilket ju passar superbra när man är sjuk och inte kan träna :P


När vi kommer för att hämta Dexter får vi höra att Dexter slagit Melvin i huvudet med en leksam så han började blöda en massa! Som tur var såg det värre ut än vad det var och Melvin fick lite tröstgodis som han kunde äta när vi gått.


Vi åkte hem med en mycket sur Dexter som skrek och hade sig en stund i bilen innan det helt plötsligt blev tyst. Han hde somnat <3 Han vaknade som vanligt när jag lyfte ur honom men eftersom att det bara var ca 20min innan hans egentliga läggdags så fick han hoppa i sängen på en gång.

   


Av Lisa - 9 februari 2013 22:33

Kvällen igår i bilder

           
    

Av Lisa - 8 februari 2013 12:06

Den här dagen har varit hemsk hittills... Dexter har varit så otroligt gnällig och skrikit och gråtit för ingenting hela dagen. Daniels sjuka har blivit värre och jag har huvudvärk från helvetet med lite feber på det... familjen är på topp känner jag!
Vi har iaf fått en tid till vårdcentralen kl 14 idag så får vi se vad dom säger.

Ovido - Quiz & Flashcards