Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Lisa - 21 januari 2011 19:04

I natt har Dexter sovit jätte bra! :) Det tackar vi för, både Daniel och jag kände oss riktigt utvilade idag när vi vaknade ^^ Även om Daniel trodde att Dexter bara hade vaknat 2 gånger på hela natten vilket inte riktigt stämde, han vaknade nog 4 gånger till men pappa behövde nog sova så han hörde helt enkelt inte. Eller så har jag blivit bättre på att vakna snabbare och ta upp honom innan han hinner börja knorra :)


Eftersom att han sov så himla mycket i natt så var han också vaken jätte mycket idag vilket var extra kul efter som att Sara var här hela eftermiddagen :) Han sov när hon kom men sen när vi skulle fika så vaknade han och ville vara med och sen höll han sig vaken kanske 1,5-2 timmar tills han slocknade igen så då passade vi på att stoppa ner honom i vagnen och gick en sväng till affären där vi bland annat köpte blöjor (var tar dom vägen egentligen? :P) och en sprejflaska till Melker för nu ska han sluta skälla så fort någon är på dörren!


Sen kom vi iaf hem igen och då ville Dexter ha lite mat och sen somnade han igen. När han vaknade nästa gång så badade vi honom lite och gjorde rent naveln ordentligt igen för det hade kommit lite klet där igen så nu är den så ren och fin ^^

Nej nu ska älsklingen och jag titta på film :)
//Lisa

Ovido - Quiz & Flashcards