Alla inlägg under oktober 2012

Av Lisa - 20 oktober 2012 20:21

Idag var Dexter och jag själva när vi vaknade, Daniel var iväg och fiskade.
Vi tog oss en sovmorgon och jag kände mig riktigt utvilad när jag vaknade.

Förmiddagen bestod mest av att mysa lite och leka lite tillsammans.

Sedan kom Simon när Dexter låg och sov middag och så spelade vi och sjöng lite tillsammans, det var riktigt kul.

Efter det vaknade Dexter, blev jätte glad att se Simon och så vinkade vi hej då till honom i fönstret.

Efter det gick det bara utför och det har varit en riktigt pissig dag fram till nu och det är fortfarande.
Funderar på om jag ska gå och lägga mig igen men det känns inte särskilt lockande.



En positiv sak med den här Dagen var att jag fick några bilder som Nirvana tog på Dexter och Melker när hon var här för ett tag och jag älskar dom! Så här kommer dom.

           

Av Lisa - 20 oktober 2012 00:56

Nu ikväll ringde Simon och undrade om jag ville åka en sväng och prata med hono, det är ju inte så ofta han frågar det så självklart sa jag ja :) Vi åkte runt i bilen och pratade om allt möjligt både roligt och tråkigt. Han bjöd på fika, french hot dog och dricka och sedan pratade vi mycket om musik och hans band som han hade förut och det dom håller på och startar upp nu. Vi kom även fram till att det skulle vara kul att spela och sjunga tillsammans som vi gjorde ett tag för några år sedan så imorgon ska han kanske komma hit och vi ska "repa" lite tillsammans :) Det ser jag verkligen fram emot och är sjukt taggad och det verkade han också vara :) Haha vi har redan pratat om att sjunga på krogar XP Ja ja vi får väl se hur långt vi kommer den här gången ^^
Hur som helst så tycker jag att det var himla mysigt att bara vara och låta samtalet flyta på :)

Av Lisa - 17 oktober 2012 16:32

Igår när jag hade lämnat Dexter på dagis så kom Simon och hämtade mig. Vi styrde bilen mot tuna park där vi tittade på skor, jeans och jackor. Simon hittade två på jeans och jag ingenting men ja så kan det va ibland.

Vi hälsade på Sara som har praktik på djuraffären inne i tuna park.


Som en liten kompensation för att Simon fick vänta och ha tråkigt medan jag pratade med Simon så bjöd jag honom på fika :) Det blev blåbärspaj med vaniljgrädde.

 


Sedan körde Simon hem mig så att jag kunde gå och hämta Dexter.
Efter som att jag hade vagnen ståendes där och jag inte hade någon lust att vara hemma så gjorde jag iordning lite mellis och så gick jag för att hämta honom.

Vi tog en promenad i regnet till Arken zoo och tittade lite och sen in på Lidl där Daniel hämtade oss efter jobbet.

   


Idag fick Dexter gå själv till dagis. Eller ja inte själv men han behövde inte sitta i vagnen. Det var ganska roligt tyckte han men inte att gå där jag tyckte att han skulle gå. En stor grävmaskin höll på och grävde upp buskarna vid lekparken, det var fruktansvärt häftigt! Hoppa i alla vattenpölar ville han göra och springa ut på gräsmattan. Men till slut kom vi till Dagis iaf, i tid. Jag var lite orolig där ett tag.

Sedan ringde jag Daniel i vanlig ordning och berättade om hur det gått på morgonen. Egentligen ringer jag inte för att tala om det utan mer för att jag har tråkigt.

   

Vid 12 så gick jag över till Nina och Marcus och hämtade deras lilla energiknippe Spike och så gick vi en lång runda i skogen på 70 min :) Det var skönt att få komma ut ordentligt igen.

   


Vi träffade på en man i skogen som gick omkring med en påse med pinnar som han placerade ut lite här omkring i skogen, det var väldigt spännande och Spike ville gärna ha en av dom men det fick han inte :P
Annars var han väldigt go och rar och lyssnade bra på mig fast det var första gången jag var ute med honom själv :)

När vi var klara så lämnade jag av en väldigt smutsig men ganska nöjd (hoppas jag) hund och gick sedan för att hämta Dexter.


 
 
 

När pappa kom hem hade vi puss och prutt kalas :)


 


Pip

Av Lisa - 15 oktober 2012 22:54

Har föresten glömt att tala om hur det gick för lilla Pip.

Hans vinge gick tyvärr inte att rädda så veterinären avlivade honom :(
Sov gott lilla Pip <3

   

Av Lisa - 15 oktober 2012 09:16

Här kommer bilderna från igår som jag lovade. Men först kommer två bilder från i fredags när Nirvana var här och bjöd på tacos :)

   


Och här från Leo´s Lekland
                                                                         

Vi har äntligen köpt och satt upp lampan över bordet!
   

Av Lisa - 14 oktober 2012 21:17

I lördags steg vi upp tidigt som fan om man får säga så! Klockan var bara 5:40 när jag vaknade. Daniel hade dukat fram frukosten i köket men jag lyckades lura till mig den till sängen. Dexter tyckte att det var supermysigt att äta frukost i sängen med mamma och pappa :)
Efter frukosten åkte vi och lämnade Dexter hemma hos hans farmor och så följde Basse med oss till bilen där Sandra och Fredrik redan stod och väntade.

Vi åkte iväg och fiskade och trotts att vi bara fick några löjor, fick gå 1 km, byta fiskeplats ett par gånger, det blåste och var jävligt kallt så var det ändå väldigt roligt :)

Idag har vi städat och tvättat, satt upp nya kökslampan över köksbordet och varit på Leos lekland med Dexter. Han fullkomigt dök ner i bollhavet och tyckte att det var helt underbart kul!
Jag hade faktiskt med mig kameran dit så bilder kommer imorgon.

Nu på kvällen hade vi besök av pappa och Ulla och sedan åkte Daniel iväg och tränade och jag lagade mat.

Av Lisa - 12 oktober 2012 13:59

På fredagar är inte Dexter på dagis så idag bestämde jag mig för att vi skulle hitta på något roligt tillsammans.
Först åt vi frukost tillsammans framför barnprogramet sedan när vi hade borstat tänderna och klätt på oss så gick vi ut till bussen.
Det var väldigt spännande tyckte Dexter fast lite tråkigt också eftersom att man var tvungen att sitta still.

I alla fall så kom vi ner på stan utan problem och så gick vi till panduro och köpte ett startkit till macaroon.
Vi gick genom nyfors, handlade lite, träffade Viktor och till sist kom vi fram till mormor.
Eftersom att våran ugn är så värdelös så tänkte jag låna mammas ist :p
Dexter tyckte att det var jätte kul att vara här och spred sina leksaker över varenda cm av golvet innan han till slut slocknade.

Nu ligger jag i deras soffa och väntar på att jag ska få fortsätta baka.

Pip

Av Lisa - 11 oktober 2012 21:37

Idag efter att jag lämnade Dexter på dagis så kände jag bara att jag vill inte gå hem. Så i stället gick jag till ica och köpte frukost och lunch och sedan traskade jag iväg mot västerleden.

Var inne en sväng på Granngården men det var mest jobbigt för jag hittade ett likadant koppel som vi hade till Melker i början när han var liten valp.

Jag gick vidare in till Krauta. Tittade på en massa fina saker och funderade och planerade till lägenheten.

Kände mig inte riktigt färdig efter det heller så jag gick över vägen och tog mig en sväng inne på Mio möbler och hittade bland annat en tavla jag vill ha till köket.


Jag ville fortfarande inte gå hem så jag gick till växtriket för att titta på lite krukor och blommor til köket och balkongen. Hittade flera fina saker som jag skulle kunna tänka mig men framförallt hittade jag en liten pip.

Vi krukorna hoppade det runt en liten stackars sparv med vingen släpandes och som inte kunde flyga.

Många såg den och kommenterade hur synd det var om den men ingen gjorde något för att hjälpa den så jag bestämde mig för att hjälpa den.

Jag frågade efter en håv och en kartong. Alla tittade väldigt misstänksamt på mig där jag gick med håven men sedan kom det en snäll dam som hjälpte mig att försöka få fatt på pip. Efter 10min så gav hon upp och precis då så lyckades jag fånga Honom/henne!

In i kartongen med Pip och sedan gick jag hem för att tvätta av mig lite och gå och hämta Dexter.


Nu sitter Pip i Vidars stora transportbur och h*n har både ätit och druckigt så det känns ganska hoppfullt.

Ovido - Quiz & Flashcards