Alla inlägg under oktober 2012

Av Lisa - 5 oktober 2012 09:11

Inatt har Dexter inte varit rolig.
Han har vaknat och varit ledsen flera gånger så efter att tag fick han komma och sova i våran säng.
Först var han lite knölig ett tag innan han somnade men sen döv han ett par timmar. Sedan vaknade han igen och var jätte knölig och gnällig.
Han satte sig upp, lade sig ner, lade sig över mig och sparkade på Daniel, över Daniel och sparkade på mig och var helt galen. Kl 5.55 så stod jag inte ut länre utan bar in honom i sin säng och gjorde iordning välling till honom.
Han var nöjd säkert 30 minuter och sedan skulle han upp så han fick titta på tv medans jag låg och försökte ta igen natten på soffan.

Till saken hör också att han i flera dagar har sovit hela natten utan att vakna i flera dagar så det har man lyckats vänja sig vid redan så nu är jag helt slut

Av Lisa - 4 oktober 2012 21:41

Gud så nervöst det var ända fram till klockan 17:20 när dom kom. Jag höll på att bryta ihop totalt flera gånger innan dom var här och klockan lyckades både gå blixtsnabbt och hur sakta som helst :S

Men tillslut var dom här iaf och Melker charmade som aldrig förr. Vi kom inte längre än till hallen och dom satt och myste och berömde Melker. Men efter en kvart elelr så så flyttade vi oss iaf ut till köket där dom berättade om sina barn, vad dom jobbade med, hur deras hus såg ut och dom visade bilder (dom bor i mitt drömhus typ!)

Och allting kändes bara så himla rätt tyckte både Daniel, jag och Melker :)

Jag trodde att jag skulle vara helt förstörd efter att dom hade gått men jag var faktiskt riktigt glad och nöjd.

Det känndes bara så himla bra och ja jag vet inte jag kan inte förklara det med dom hade definitivt "det" som vi söker.

Vi får se om jag ger någon till chansen att träffa honom eller om vi "nöjer" oss så här.

Ska iaf höra med dom om dom skulle tycka att det känns okej med en prövotid och om vi får komma och titta hur dom har det.


Av Lisa - 4 oktober 2012 14:13

Usch idag är inte alls en bra dag...
Började med ett samtal på vårdcentralen (so iofs var bra men jobbigt) sedan mötte jag upp Daniel och så gick vi till försäkringskassan och fixade fram ett papper, gick till arbetsförmedlingen och tog en nummerlapp.

Eftersom att det var så lång kö så gick vi och tog oss en snabbfika eftersom att det är kanelbullens dag idag. Sedan går vi tillbaka, får vänta lite till och sedan är det våran tur.

Jag försöker förklara vad det är jag vill. Dom missförstår, kallar in en till för hjälp. Hon missförstår också, jag tappar energin tackar för mig och går där ifrån. Det är verkligen ingen bra hjälp man får av dom och fast jag sa att jag har en person som jobbar där som vill att vi ringer om det blir problem (som det blev) så kommer han och hjälper till så var det ingen som gjorde någon ansatts till att ringa honom... Blir bara så besviken på "hjälpen" man får ibland.


Nu har vi handlat lite fika och ska städa innan vi hämtar Dexter och Melker för idag kommer det en familj som ska titta på Melker och se vad dom tycker. Jag har väldigt blandade känslor över det hela så vi får se hur det blir. Dom kommer hur som helst inte att få ta med sig honom idag utan jag fick kunna fundera och tänka i lugn och ro om det är det bästa för hemmet för Min lilla älskling.

Av Lisa - 2 oktober 2012 23:22

Idag har min kära vän Nirvana varit här, det var år och dar sedan vi träffades ordentligt och fick prata.
Hon fotade Melker och Dexter en hel del så jag hoppas att hon fick några bra bilder på dom och känner jag henne rätt så behöver jag inte vara orolig :)
Vi slängde ihop en morotskaka och sedan åt vi den tillsammans med Daniel i köket och satt och pratade i timmar! Det var verkligen så himla skönt att äntligen träffas igen!
Du ska veta att du har varit saknad Nirvana!! <3


Förutom det så har jag varit duktig och varit på ett möta på arbetsförmedlingen och sedan bjöd mamma på kebabtallrik och Simon, jag och mamma tittade på Hungergames. Fast jag missade sista 45min för Daniel och Dexter kom för att hämta mig :( :)

Av Lisa - 2 oktober 2012 00:14

Det har verkligen varit en jätte bra och rolig dag idag. Min kompis Kia och hennes dotter Kiara.
Dexter och jag bjöd på mat när dom kom som turligt nog var ganska populär trotts att jag råkade bränna maten lite :p
Efter maten tog vi oss en promenad till affären och köpte lite fika innan vi fortsatte våran promenad. Tanken var att barnen skulle somna och vi skulle fika och prata medan dom sov middag :)
Efter att vi promenerat en timme och Dexter fortfarande inte hade somnat så bestämde vi oss för att gå hem ist :p
Där fikade och pratade vi iaf enda tills dom skulle åka hem. Dexter och Kiara fattade tycke för varandra och i slutet så klappade dom fint på varandra och pussades och var så söta så <3

Av Lisa - 1 oktober 2012 02:03

Idag fick jag sova enda till 10:15, men jag tror inte att jag gick upp innan 11! :O Daniel var snäll och tog hand om både Dexter och Melker medans jag låg och sov som en stock.
Jag åt frukost tillsammans med dom andra fast dom åt ju lunch då så klart :P
Sedan åkte vi till öb och kikade lite. Blev bara en cola och två förpackningar med disktrasor där. Personligen hade jag inte tagit någon påse till det men eftersom att det var något lag där som packade åt än så blev det så iaf.

Jag sa till kassörskan att hon kunde lägga upp mina varor så jag kunde ta dom på en gång för det var onödigt med påse var på hon svarar "men vi bjuder idag så det gör inget" och skickar ned sakerna. Nu var det ju kanske inte riktigt pengarna jag syftade på utan miljön men orkade inte ta det...

Sen åkte vi iaf till Jula och tittade på fiskegrejer där, Dexter provsatt fyrhjulingen där igen och det är verkligen jätte kul tycker han :) Men det var inga problem när vi skulle gå som tur var. Jag höll bara fram armarna mot honom och han sträckte sig mot mig på en gång :)


När vi ändå var i folkesta så handlade vi lite på willys, men det var inte så bra där för dom håller på och bygger om så det var himla rörigt och det fanns ganska lite saker att välja mellan.


Vi köpte med oss chop chop hem som Daniel och jag delade på, Dexter älskade vårrullarna :)
Annars har timmarna bara smygit sig förbi och nu är klockan helt plötsligt över två och jag är inte ett dugg trött :S Ska lägga mig iaf så jag orkar med Dexter och Melker imorgon :)
Här är en bild på far och son <3


 

Ovido - Quiz & Flashcards